mizz apple zone !! !! !!

flashvars="mycolor=FF7474&mycolor2=F59B71&txt=thankss uollss ! ! welcome zone blogger gadis comell90 _amoi_cik ani luv uolss" quality="best" scale="noscale" bgcolor="#000000" width="320" height="45" name="MyFlashFetish.com" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

I made this widget at MyFlashFetish.com.

hehehehe..wheee

ani vs abot..

My photo
tamPin, melacca, Malaysia
gadis sempoi..ske gelakk. ahhahahaaa.. susa nk berhenti kalo gelaakkk..hahhaha ade kisah sbalik gelak itu..i like..

Friday, 18 November 2011

Cerita ttg BERAGAN jer lebihh. ! !

Cerita kisah ape pulak ek..da lm x update ..manjang nyer bz..ani nk certite ttg MINAT yg xboleh blaa.. ermm..muleee da mnt kt org mst kite terimpi2x ngn dia..ahakzz ! ! maluuuu..tapi bkn tut tut…
Tapi dlm hidup ni kita ade perasaan kt dy means LELAKI laa…so,dah normal dah tuhh..ermm..cite sal dia lak kan..aq pn xtaw knp aq mnt..sbb terlalu rmi yg aq mnt..haiii..impi2x jer laa…xd ade ape pun..just mnt ur body,height,smile,…sbb ni kot..just luaran…maybe ngn sbb tu ani ingin berharap agar2x aq dapat ape yg aq nak..means ciri2x laki yg ani mnt..TAPI kaann…mnt kt dia xd la smpi nk capel ngn dia..insyaallah nk ciri2x tu..insyaallah kite dapat.hehehe..so skg dlm hdp ni..kite kne ade angan2x dahulu..n berusha.. ! !

As salam..update pasal ape ek..pasal kite Couple..

Bile sekali kita capel ..kita bahagia right adat la tu even ade gaduh..tapi ingt dia juga pena ade dlm moment kegembiraan walaupun sesaat sbb ms tu kite suke dia..anything ape yg dia wat..always kita suke right..ermm…sedihh bila kita kne tgglkn dy atau dy tgglkn kita atau break kerana xsesuai..bila da sual knl ,mulaaa laaa..sukee jer ape yg dia wat..kadang2x silap kita jugak..kita tidak memahami dy sepenuhnya..kita cinta dia bagai right..before nak cinta sesorg..mendalami lah cinta dy..memahami dy,perangai dy.even buruk pun kita tgk n kita terima..bile dah sayang..dy wat bnda yg kita xsuke..mule laa kite kutuk dia..padahal..dulu dia jgk perna isi aty,ambil aty awak..ermm…knp ek..bila da cinta..kita rasa xsunyi..n bahagia..happy always..org xkwan ngn kita..kita ade dia..tapi kita xtaw smpi mn dia ngn kita..adekah dia yg jd raja or permaisuri kita..adakah dia…tu yg byk org kata..ooo…dia kekasih cita pertama aq…cinta pertama mmg perit …hanya allah yg taw…org len mn taw isi aty kita..xkn perna taw..hny allah jer taw.. kalo cerita pasal aq..aq pun ade pengalaman capel ..n cinta pertama..tp itu hny memory…bila dah xd dia..sunyi kot,,sunyi ssgt..kekadang kita sorok aty kita yg sedih tu kt org.org mn taw..kekadang kita akn ckp kt org..erm bese la tuh..biarkan laa..tapi org len piker kita xd perasaan ..ya allah..kekwan memahami la isi aty kwn.. bila sesorg hilang cinta pertama..kekadang aq ckp..dah2x jgn piker lagi cinta2x ni..tapi itu hny untuk menghilangkan rasa sedih dy sekejap..semint pun jd laa..wahai kwn..huhuhu..tapi ade kwn aq sorg ni ingt aq…dah xd perasaan lelaki..jgn take note ape yg aq ckp..kwn ..ko taw x isi aty aq sebenarnye…sume org nk cinta..cintaa..cintaaa..cume aq skg jer xd jodoh..aq nak jer cinta tuh..tapi bila aq xcapel sume oorg ingt aq xd perasaan tu bile aq break..halloooo..sume og nak… ! ! sedihhh sgt2x bila tgk kekwn kite hapy dgn org yg dy syg..always be her side..maun aq xsedih.... bile laa nak ade cinta..hati kosong telah di isi..persoalan akn terjwb bila allah temukan cinta kita..tapi xkn kita mengharap right?kne la usaha sikit..
So aq xleh sedih selalu..biarla aty aq memahami aq..aq ingin kan..tapi xd lagi..sunyi sesgt..sunyi..sunyi..ya allah aq memohon pada mu ya allah satu hari nanti aq temu cinta aq sebenar2x nya..aq sunyi ya allah…ampunilah dosa aq…amin ~~