mizz apple zone !! !! !!

flashvars="mycolor=FF7474&mycolor2=F59B71&txt=thankss uollss ! ! welcome zone blogger gadis comell90 _amoi_cik ani luv uolss" quality="best" scale="noscale" bgcolor="#000000" width="320" height="45" name="MyFlashFetish.com" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

I made this widget at MyFlashFetish.com.

hehehehe..wheee

ani vs abot..

My photo
tamPin, melacca, Malaysia
gadis sempoi..ske gelakk. ahhahahaaa.. susa nk berhenti kalo gelaakkk..hahhaha ade kisah sbalik gelak itu..i like..

Friday, 8 February 2013

maaf ke x ??

yaa... maaf ke x??? sepastinya ... hati masih lagi panas.. dan xtaw bila lg akn sejuk.. aq xkn maafkn lg segala perbuatan yg dulu aq anggap dy kwn aq... dulu ade wat entry psl dy.. tp skg entry tu xkn lg wujud dlm entry2x aq.. whateva ape nak ckp sekali pun... dan aku rase dy ttp akn tgk blog aku n bace ape yg baru kat blg aku ni.. and NOW .. yaaa dah wat entry ni khas untuk ko... niat aq xd pun nak gaduh dgn budak2x tuh... saja nak main2x n happy n nak kwn2x... tapi akhirnya mereka memburukn aq.. sehinngga kn 1 day dpt berita kurg mengenak kn kata aq mcm2x.. n berkaitan dgn aq..menuduh aq mcm2x... aq xkisah kalo org yg kutuk aq but they not have a title FRIEND with ME.. but org tu sendiri SAHABAT aq .. hurm mcm biasa ..setiap org xperfect.. aq jugak xperfect.. tapi sikit aq xmemburukn psl dia... tapi kenapa dia... bila dia ade kwn yg always dgn dy tp bkn aku la.. dy lngsung lupakn aq yg kwn dy ni .. ohh seperti kacang lupakn kulit.. mcm tu la kot dy.. yang aq panas tu... dia leh kata aq TAK MATANG LANGSUNG AND JGN MKN BYK2X.. NNT XMATANG ... what is this ??? comee onn laa,,, aq xkisah kalo nak ckp diri aq ni GEMOK.. tapi kenapa kwn aq sendiri wat aq .. smpi dy sendiri xtaw cte then percayakn sebelah pihak .. langsung x stalk ngn aq.. kenapa ? ape yg telah berlaku ? bila da de bukti kata itu bukan aq yg wat.. taw lak ko senyap ... aku ingt nak menyalak smpi bila2x ..tp X pulak ?? hok alohh ..sial r ! ! ! tu dikatakn kwn... even dy pernah ngn aq.. aq selalu mengadu kt dy.. dy share prob dy ngn aq.. aq focus kt dy... tp dy sikit xd perasaan kesian dan syg kt aq... hur kenapa semua ni berlaku weh... KO GELAK MCM APE.. KO KACO MCM APE .. KO DPT KWN BARU... KO LUPA KN AQ... KO TERSEREMPAK NGN AQ N WAT2X XKNL NGN AQ. THEN KO SIKIT XTANYA KABAR AQ BILA KO NGN KWN BARU.. SIKIT AQ XKECOH ..SIKIT AQ XHEBOH ...N SIKIT AQ XKECIL HATI LA... TAPI BILA DAH JD MCM NI... YAAAAA !!!!!!!!!! SUDAH SEMESTINYA AKN KU UNGKIT CITE LAMA ! ! DULU MS KO SUSAH KO SEDIH... SP AQ KT HATI KO.. KO PERGI NGN AQ ... AQ TENANG KN KO... AQ TEMAN KN KO... TAPI SKG ????? BILA ADE KWN BARU .. KO LNGSG TOLAK AQ MCM SAMPAH ... BABI LA WEHHH .. ! ! CITE KWN BARU KO LAK..SEDAP BURUK2X KN AQ KT LETCHURER.. NASIB LA LTCHURER NI BG TAW AQ ..KNP ? TNY AQ ... NSIB XCAYAKN KWN BR KO 2 100 % .. N TERBUKTI .. LECTHURER SENDIRI DAH PANDAI NILAI SP YG SALAH ATAU BENAR... TERBUKTI DAHH .. ( GELENG KPLA TERUS BILA PERANGAI MCM TU ) AND THE LAST OF ENTRY NI. dulu aq sygkn ko.. even org rmi xsuka perangai ko.. aq ttp syg kn ko.. sbb dulu aq byk bersedih ngn ko.. n ko byk tolong aq.. tapi bila dah jd cm ni.. serius aq sakit .. aq menangis knp ko mcm ni sekali ko berubah ... hurm .xpe la.. bak kata pepatah ..bia org wat kite jgn kita wat dy.. akn ku pegang bnda tu smpi bila... yaa skg ni.. aq nak ko sedar .. 1 hari nnt ko juga akn rasa ape yg aq yg kene pd diri aq.. pd kwn baru ko tu.. come on..umo ko lg tua dr aq.. tapi sedar lah .. xyh nak jd perhatian lecthurer sgt kat citu.. xyh nak bajet2x ko bagus la... aq ttp hormat ko.. sikit xpernah aq menganjing ko... sikit pun x la... tapi tgk la skg dak2x baru menganjing org yg lebih umo dr ko.. kenapa korg SENYAP SERIBU BAHASA. hurhhh ! ! ! sekian for entry ni.. opsss ?? maaf ... masih tidak ! xkisah de kwn br... tpi kwn lm ttp kwn ko jugk... tp knp perlu nk mengjing ...